Hozzávalók: 4 friss tojás, 4 csomag vaniliás cukor, 50dkg mascarpone, 4 evőkanál kristálycukor,1 evőkanál Zsindelyes meggypálinka, 50dkg meggy, kb.50 db babapiskóta. A babpiskóta áztatásához:2dl víz, 4 evőkanál porcukor, 1.5 dl meggypálinka. A tetéjre:10 dkg fehércsokoládé. A tojássárgáját a vaniliás cukorral habosra keverjük. A jól behűtött mascarponét hozzáadjuk és habverővel kicsi fokozaton összedolgozzuk és közben a pálinkát hozzá öntjük, majd hűtőbe tesszük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, vége felé kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Laza mozdulatokkal a hűtőből kivett krémbe forgatjuk, majd a meggyet is bele tesszük. Ha ezzel megvagyunk vissza tesszük a hidegre. A babapiskóta fürdővizét elkészítjük. A porcukrot a vízzel addig keverjük míg el nem olvad majd a pálinkát is bele öntjük. A piskóták felét megfürösztjük és krémmel jól megkenjük majd még rétegezzük, a tetjére krém kerüljön, minden képpen.betesszük a frigóba néhány órára. Nehéz kivárni, de addig kóstolgassuk a megmaradt pálinkát. A sütit tálalás előt szórjuk meg csoki reszelékkel. Jó étvágyat kívánok!