Nincs is jobb ebben a melegben mint egy könnyű kellemes krémes leves,melynek neve ananászleves.Hozzávalók:1egész ananász ez lehet konzerv is,1 liter ananászlé, 3evőkanál cukor, faháj, vaniliarúd, 1 citrom leve, tejszín, tejföl.Elkészítés:A cukrot karamellizáljuk,majd kevés vízzel felöntjük.Hozzáadjuk a felkockázott ananászt és egy picit összemelegítjük.Majd hozzáadjuk az ananászlét és felfőzzük.Vaniliarúd belsejét kikaparjuk, a főzethez tesszük a fahéjjal, és a citrom levével együtt.Közben a tejszint és a tejfölt összekeverjük,és ráöntjük a levesre melynek illata varázslatos.Botmixer segítségével az ananász darabokat simává varázsoljuk, és így egy csodálatos krémes levest kapunk.Isteni íze van ,és gyorsan elkészíthető.Jó kanalazgatást kívánok.