Itt a nyár eljött a kinti sütögetések ideje.Mivel is pácoljam be a húsikat adok egy pár jó receptet az ötlethez és az elkészítéshez.Jó munkát kívánok.Mézes-mustáros-pác.olaj, méz, mustár, majoranna, fokhagyma, bors, száraz fehér bor, só.Ezeket az alapanyagokat jól összedolgozzuk, a husikat jól bekenjuk vele és hűtőben tároljuk.Kapros joghurtos pác.:szójaolaj, méz, ecet, joghurt, friss kapor, majoranna, őrölt fehér bors, só.Ezután ugyan az a teendőnk mint az előző receptnél.Barbecue pác:paradicsompüré, olaj, cukor, só, füstölthús-aroma, fokhagyma, vöröshagyma, fűszerpaprika, bors.Ha az alapanyagokat összekeverjük a husikat bekenjük,majd olajjal addig öntjük fel mig a húst el nem lepi az olaj,így 4-5 napig is pácolódhat,annál puhább és ízletesebb lesz.Jó sütőgetést kívánok és óvatosan a meleg faszénnel.