Réges- régi szakmám, tanult szakmám a vendéglátás, ráadásul nagyszüleiem vendéglőjében nőttem fel. Szeretem. Gazdasági szaktanár vagyok, vendéglátós főiskolát is végeztem. Judit remekművei azonban engem is elvarázsoltak, ezért is írtam neki. Torták, sütik, díszek, miegyebek. Gyönyörűek és bizonyára nagyon finomak is. Ezért születik ez a cikk. No, meg azért, mert a szakmának ma sajnos nincsen igazi becsülete. Szeretném, ha lenne. Szeretném, ha TŐLE rendelnének tortákat azok, akik szeretik az igazán szépet és finomat. Abonyitól, az abonyiak. Akkor sokkal kevesebb bajunk lenne. Nagykőrösön dolgozom, második hazám, de ennek ellenére ITTHON vásárolok. Főleg. Mert szeretek itt élni, szeretem azt, hogy tőlem rendel reklámot a boltos.
Judit tortái IDE kattintva
Ez csak egy példa.... mindenre képes :)
Úgy érzem, tőle kell vásárolnom, mert ez olyan természetes, Szóval JUDIT. Csizmásné Barna Judit tavalyi gyönyörű cukordíszét, mellyel megnyerte a Pelikán kupát- láttam meg a közösségi oldalon, aki elmondta, hogy- megjegyzem igen szerényen - :
„ Az idén április 11-én lesz a szolnoki Pelikán kupa, majd ott is indulok, Erről a munkáról annyit mondanék, hogy én mindig a tanítványaimat helyeztem előnybe én nem indultam a versenyen. Inkább 5 tanulót készítettem fel. Tavaly a tanítványaim ösztönöztek, és szinte kevesebbet nyavalyogtak, mint szoktak, jó magaviseletükkel segítették az én felkészülésemet. Ki sem akartam tenni mert az utolsó percben készült el a díjnyertes alkotás. Forró karamell cukorból készült, üveg hatású édesség. Már gondolatban megvan az idei versenymunka is. „ – mondja nagyon szerényen Judit. Neki sok- sok sikert kívánunk az idei versenyre! Feltétlenül beszámolunk ismét, és nagyon, de nagyon szurkolunk! Mert abonyi, és MESTER!
Hajrá Juditka!
LŐVE