Mi Abonyunk - Még tart a befőzési szezon!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8087, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.09.29. 11:50

Első lépésben következik a paradicsom befőzés!

Ajánlatunk a kifőzéshez a mennyiségtől függően: fazekak,

vagy üstök, és üstházak öt különböző méretben kaphatók!

4 féle daráló és két féle passzírozó szerkezet!

Nem sokára itt a lekvár szezon! Fazekak, lábasok és befőtt dunsztolásához

( üst és üstház ), fakanalak a kavargatáshoz, tölcsérek az üvegbe töltéshez!

Csalamádé készítéséhez ajánljuk: tök és káposzta gyaluk reszelők.
Ha csak főzne: natúr és zománcozott öntvény lábasok, kacsasütő edény rendelhető!

Könnyítse meg Ön is dolgát! Konyhakincs, az okos háziasszonyok kisboltja!

Mi mindenre és mindenkire gondolunk! Minőség, praktikum elérhető áron!