Hozzávalók:
80dkg kicsontozott karaj,
2nagy burgonya,
3evőkanál liszt,
kevés kakkukfű,
1evőkanál mustár,
2dkg vaj,
3evőkanál oliva olaj.
Kötözzük meg a husit hogy tartsa meg a formáját és pirítsuk meg minden oldalát a vajban. Majd szedjük le róla a zsineget és kenjük meg a mustárral.Vágjuk vékony csíkokra a meghámozott megfőtt burgonyát, adjuk hozzá a lisztet az, olajat, sót, borsot. Terítsük a krumplis masszát egy akkora sütőpapírra, amibe bele tudjuk tekerni majd a husit. Szórjuk meg kakkukfűvel, tegyük rá a húst, tekerjük fel, kössük meg, majd fél óráig süssük 200 fokon. Amikor kész, bontsuk ki a sütőpapírból, várjuk meg míg kissé meghül úgy könnyebb lesz szeletelni.
Jó étvágyat kívánok.