Sok háziasszony teszi fel a kelleténél is gyakrabban a kérdést, hiszen az igazi konyhatündérek még a mindennapos munka mellett is rendszeresen főznek. Hogy változatos legyen, szeresse mindenki, és persze olcsó is legyen. No, meg ha lehet, egészséges. A képen látható rakott krumpli az egyik kedvencem, mondhatni házi klasszikus. Ha maradna belőle, akár három napig is enném.
Semmi extra, a képen látható nagy jéniahoz: 7 tojás, 1 kg krumpli megfőz, jénai kivajaz, rétegesen bele a krupmpli, tojás, tejföl, és még egyszer ez. Közé vajdarabkák is kerülnek, ha legalább másfél nagy tejfölt teszel rá, az az igazi! A legtetejére mennyei füstölt kolbász, egy szál karikázva, kapható a Peze Péknél, készíti a Györgye Hús. A kolbász belesül, az aljáig átjárja, mennyeivé teszi a rakott krumplit. Hajrá! Olcsó, finom, kiadós, igaz, csak közepesen egészséges. Jó étvágyat mindenkinek! LŐVE
Készen van: