Kedves Olvasónk, Kelemenné Kópiás Anett egy ínyencséggel örvendezetetett meg bennünket, melynek receptjét most boldogan teszem közzé.
Töltött Borda
Hozzávalók:4 szelet sertésborda, 15dkg darált husi,1 csokor petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, fél pohár fehérbor,10dkg ementáli sajt ,10dkg szalámi, 5dkg juhsajt, húsleves, 5dkg vaj, olívaolaj, só bors.
Keverjük össze a darált húst a felaprított szalámival, a petrezselyemmel, a fokhagymával,a reszelt juhsajttal,az ementálival, a fűszerekkel. Éles késsel készítsünk zsebeket a szeletekbe,töltsük bele a tölteléket, majd fogpiszkálóval tűzzük meg. Olvasszuk össze a vajat az olajjal majd pirítsuk meg a szeleteket benne. Öntsük rá a bort és fedő alatt pároljuk. Ha a bor elpárolgott, jöhet a húsleves lé. Puhára párolás után levesszük a tűzről és fogyaszthatjuk. Burgonya pürét ajánlok hozzá. Jó étvágyat.
Ha Önöknek is van olyan receptjük, melyet szívesen mgosztanának velünk, akkor küldjék el azt