Már főiskolás koromban megismerkedhettem a mikrohullámú sütők működésével és megtudtam, hogy nem egészen normális dolog az, ami az élelmiszerekkel melegítés közben történik. Ez ugyanis olyan elven alapul, hogy a rezgések főként a vízmolekulákat mozgatják és ettől melegszik fel az étel és ital. Ennek következtében megváltozik az élelmiszerek összetétele. Tehát nem is azt esszük meg, amit szeretnénk…. Nos, ezzel kapcsolatban kaptam egy érdekes írást kedves olvasónktól, melyet most közzéteszek:
Ebben lehet igazság!
Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikroban. Októberben műtöttek, jelenleg az ötödik kemónál tartok...
Üdv
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák elő kapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.